Een kapstok als origineel cadeau voor haar

Een cadeau voor haar verjaardag of een kerstcadeau voor haar vinden kan een moeilijke opgave zijn. Niet alle vrouwen houden van bloemige bodymilk, een boeket rozen of een doos pralines. Misschien houdt de vrouw voor wie jij een cadeau zoekt meer van duurzame cadeaus. Decoratie vervliegt of verwelkt niet, decoratie heb je voor altijd. Om die reden is het een goed plan haar een leuk decorstuk te schenken.

Een moderne wandkapstok cadeau doen

Het cliché luidt dat vrouwen veel kleren hebben. Waarom haar dan niet een toffe kapstok cadeau doen? Een kado dat tegelijkertijd functioneel en aantrekkelijk is!

Onderstaande klimmende mannetjes geven een leuke touch aan haar muur. Ze doen hun best om als echte sherpa’s de berg te beklimmen met haar meest geliefde accessoires op de rug.

Buddy Hooks Munt

Als ze graag haar kamer op orde heeft en zo weinig mogelijk ziet rondslingeren of uitsteken, dan is de Sticks een ideaal geschenk. De haakjes klap je zo uit wanneer je ze nodig hebt.

Sticks Multi Hook Brown

Of misschien houdt ze wel van reizen. Als je gaat citytrippen is de kans groot dat je de metro neemt. Schenk haar een aandenken aan die leuke reis in Londen met onderstaande kapstok.

Subway Multihook Black 2

Een staande kapstok om u tegen te zeggen

Misschien mag ze wel niet boren in de muren van haar appartement. Een staande kapstok kan even stijlvol zijn als een wandkapstok, zeker met deze kapstok vol doornen van Umbra.

320361-048_flapper_coat_rack