Een verrassend verjaardagscadeau vinden

Tijdens het surfen bots ik geregeld op grappige of originele gadgets waar ik werkelijk nog nooit eerder van gehoord heb. Gadgets die ik zelf misschien niet zo gauw zou komen, maar die wel absoluut geschikt zijn als verjaardagscadeau. Ik heb dan ook de goede gewoonte aangenomen om een overzichtje van deze producten bij te houden, zodat ik weet wat gekocht wanneer ik weer eens zonder inspiratie zit.

Een verjaardagscadeau voor keukenliefhebbers

verjaardagscadeau

 

Deze dekseltjes van Charles Viancin vind ik absoluut geniaal. Ze kosten helemaal geen geld, zijn heel gebruiksvriendelijk én zijn bovendien ook goed voor het milieu, gezien ze je de kost van plasticfolie uitsparen. Je kan ze gebruiken om je voedsel vers te houden in de koelkast, maar gezien ze ook warmtebestendig zijn kan je ze ook in de microgolf of in de oven op je pot laten. Je kan het zelfs gebruiken als deksel voor een pot die op het vuur staat! En het beste van al? Na het koken mogen ze in de vaatwas!

Voor als het wat meer mag zijn… De Uuni

Pizza Oven 1

Deze moét volgens mij wel een droom zijn voor elke pizzalover. Met dit oventje kan je echte Italiaanse pizza’s maken met behulp van een pelletvuurtje. Het is een oventje dat héél warm wordt, waardoor je pizza’s binnen enkele minuten klaar zijn. Je kan je gasten dus gewoon de avond zelf een pizza laten samenstellen met hun favoriete gerechten. Binnen een kwariertje heeft iedereen een pizza naar eigen smaak voor zijn neus!

Voor een echte langslaper

Snurk Dekbed

 

Deze vind ik echt heel mooi. Gezien de vlindertjes met hun schaduw zijn gedrukt, lijkt het alsof ze boven het bed zweven. Een leuk optische effect van het Nederlandse merk Snurk! Erg decoratief, maar ook heel leuk als verrassing voor de langslapers.

De Fatboy Lamzac

Een ander luilekker ideetje is misschien wel de Lamzac. Je kan deze nylon ligzetel oprollen tot hij nog ongeveer 20x20cm meet. Plaats van ontspanning bereikt? Dan kan je lucht vangen in deze ligzak en vervolgens het slotje dichtdoen. Zo blijft de lucht erin en kan jij eender waar een dutje doen.

fatboy lamzac